onsdag 7 december 2011

Martinushypotesen

Martinushypotesen går ut på att Martinus är avataren för vattumannens tidsålder. Att han är profeten som utlovas av Jesus i de fyra evangelierna. Världen får bara en avatar per 2160 år ungefär och i skriften om sin missions födelse antyder Martinus att han skulle vara en avatar. Han kallar sig för "världsåterlösare" som skulle vara det svenska ordet för avatar. Så glöm filmen Avatar av James Cameron. Den är ingenting, ingenting, ingenting jämfört med Martinus. Camerons film är fantasi. Martinus är på riktigt. Han är verkligheten.

Om det skulle vara så här att Martinushypotesen var sann, att Martinus var avataren för Vattumannens tidsålder. Ja, då skulle dagens Martinusvänner vara att jämföras med de första apostlarna och området kring Isafjorden skulle mycket väl kunna bli en egen start; en sorts Vatikanstat. Danmark blir i så fall TVÅ länder; två regimer. Dels det gamla Danmark, dels Isafjordens Vatikanstat med Nyköbing som närmaste större ort.

I all tysthet kan en världsrevolution ha ägt rum bortom medias alla filmkameror och nyfikna fotografer. Det finns fler och större gråstenar än diamanter i denna värld.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar